Wij installeren de beste zonnepanelen – Kwalitatieve A-merken

Op zoek naar kwalitatieve zonnepanelen om je eigen duurzame energie op te wekken? Group Moerman installeert de beste A-merken onder zonnepanelen en staan jou bij van het begin tot het einde omtrent keuring, administratie, garantie en premies.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en zet vandaag nog de eerste stap naar een duurzamere toekomst!

Installatie en plaatsing

Van de analyse van uw energiebehoeften tot de volledige installatie van uw zonnepanelen.

Onderhoud

Is er schade aan uw panelen of wil u preventief onderhoud laten uitvoeren? Reken dan op ons!

Verhuis en stockage

Verhuist u of moeten er dakwerken uitgevoerd worden? Wij ontmantelen en stockeren de panelen voor u! Veilig en gemakkelijk!

Zonnepanelen kunnen ook mooi ogen

Bekijk enkele van onze projecten

De meest gestelde vragen omtrent zonnepanelen

Hoe verloopt de aankoop van zonnepanelen

1. Contacteer ons en laat ons weten hoe we je kunnen helpen
2. Wij komen langs om jouw situatie te analyseren en je behoeften in kaart te brengen
3. We bezorgen je een offerte, aangevuld met de nodige uitleg
4. Na goedkeuring plannen we de datum voor installatie in
5. We installeren de zonnepanelen op de afgesproken datum en zorgen voor een nauwkeurige afwerking
6. Na installatie begeleiden we je in de verdere stappen: de keuring en de aanvraag van de premies
7. Je geniet van je groene stroom zonder zorgen!

De beste merken in zonnepanelen

Bij Group Moerman werken we met de beste top tier merken en leveranciers van zonnepanelen op de markt.
Laat je niet verleiden door lage prijzen, want zonnepannelen kunnen weldegelijk enorm verschillen in prijs, maar bijgevolg ook in kwaliteit. Het ene paneel genereert meer energie dan het andere!

Met deze A-merken bieden we je de beste installatie:

AUSTA (Premium installateur)
Trina Solar
Longi
Qcells
Meyer Burger
Hyundai
Bisol
Jinko 

Kan ik mijn zonnepanelen verhuizen of stockeren?

Ja dat kan perfect, we helpen je hierbij! Wij kunnen jouw panelen demonteren en veilig stockeren. Wil je dakwerken laten uitvoeren en moeten je panelen er tijdelijk af? Dan doen wij het nodige! Contacteer ons gerust indien je meer informatie wenst.

Wat komt er allemaal kijken bij het kopen van zonnepanelen?

Bij het kopen van zonnepanelen zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. We lijsten ze even op voor jou:

Energiebehoefte: we beginnen met het bepalen van je energiebehoefte. Heb je voldoende nood aan elektriciteit of verbruik je helemaal zoveel niet? En als je er nood aan hebt, hoeveel panelen leggen we dan best om niet te veel, maar ook niet te weinig stroom op te wekken?

Dakanalyse: Een grondige dakanalyse wordt uitgevoerd om te controleren of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, rekening houdend met de oriëntatie, helling en eventuele schaduwproblemen.

Kwaliteit en garantie: we voorzien zonnepanelen van een betrouwbare fabrikant met een goede reputatie. Ook de garantievoorwaarden voor zowel de panelen als de omvormer zijn helemaal in orde en worden duidelijk gecommuniceerd.

Installateur selecteren: Zoek een erkende en ervaren installateur die de zonnepanelen op een professionele manier kan plaatsen. Group Moerman is een erkende installateur met jaren ervaring. Contacteer ons voor uw installatie!

Financiële aspecten: Onderzoek subsidiemogelijkheden, belastingvoordelen en financiële regelingen voor zonne-energie. Bereken de verwachte terugverdientijd en het rendement op jouw investering. Bekijk onze info over mogelijke premies voor uw zonnepanelen. Verder kunnen we je bij de nodige informatie en administratie begeleiden.

Onderhoud en garanties: Group Moerman geeft je alle informatie die nodig is in verband met je garanties en kan het onderhoud voor jou uitvoeren.

Netkoppeling en vergunningen: we controleren samen met jou de regels omtrent netkoppeling en eventuele vergunningen die vereist zijn voor het plaatsen van zonnepanelen.

Monitoring en energieopbrengst: we staan je bij en geven je de nodige uitleg over hoe je op de best mogelijke manier je energieopbrengst en -verbruik kan opvolgen en optimaliseren.

Esthetiek: we kijken samen met jou hoe de panelen esthetisch het beste op jouw huis of gebouw kunnen geplaatst worden.

Milieu-impact: Denk aan de positieve milieu-impact van het gebruik van zonne-energie en hoe je bijdraagt aan duurzaamheid.

Door deze factoren zorgvuldig te overwegen, kun je de beste beslissing nemen bij het kopen van zonnepanelen die het beste aansluiten op jouw behoeften en wensen. Group Moerman helpt je op weg en staat jou bij bij iedere stap, van A tot Z. Contacteer ons voor uw installatie!

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De prijs van zonnepanelen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type panelen, het merk, het vermogen, het aantal panelen dat u wilt installeren, de installateur en de regio waarin u woont.

Gemiddeld liggen de kosten voor het aanschaffen en installeren van zonnepanelen in een residentiële setting tussen de €6.000 en €12.000 voor een typisch systeem van 10 tot 12 zonnepanelen.

Het is aan te raden om te letten op de prijs-kwaliteitverhouding en de geboden garanties. Een investering in zonnepanelen kan op de lange termijn echter aanzienlijke besparingen op uw energierekening opleveren en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere leefomgeving.

Voor een concrete prijs kunt u bij ons een vrijblijvende offerte bekomen.

Kan ik zonnepanelen kopen als zelfbouwpakket?

Ja, het is mogelijk om zonnepanelen als zelfbouwpakket te kopen. Steeds meer leveranciers bieden de optie aan om zonnepanelen te kopen als een DIY (Do It Yourself) pakket. Met een zelfbouwpakket krijgt u meestal alle benodigde materialen en instructies om de zonnepanelen zelf te installeren.

Het zelf installeren van zonnepanelen kan echter complex zijn en vereist toch wel een hoeveelheid technische kennis. Het is van cruciaal belang dat u begrijpt hoe u veilig en correct met elektriciteit en dakinstallaties omgaat. Het installeren van zonnepanelen kan risico’s met zich meebrengen en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het systeem goed werkt en aan alle veiligheidsnormen voldoet.

Als u ervoor kiest om zonnepanelen als zelfbouwpakket te kopen, zorg er dan voor dat u goed geïnformeerd bent en over de juiste vaardigheden beschikt. Het is ook aan te raden om advies in te winnen bij een expert voordat u aan de installatie begint. Als u twijfelt over uw vaardigheden, is het beter om een professionele installateur in te schakelen om ervoor te zorgen dat het zonnepanelensysteem veilig en efficiënt werkt.

Hebt u liever gemoedsrust en zekerheid over uw aankoop en installatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

In welke regio’s plaatsen wij zonnepanelen?

Bij Group Moerman installeren we jouw zonnepanelen in gans West-Vlaanderen en ook Oost-Vlaanderen.

We focussen echter vooral op regio Brugge, Oostkamp, Zedelgem, Middelkerke, Blankenberge, Torhout, Beernem, Oudenburg, Gistel, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostende, Bredene, De Haan, Damme, Ichtegem, De Panne, Nieuwpoort, Koksijde en Veurne.

Klaar voor de eerste stap naar zonnepanelen?

Wacht niet langer, neem vrijblijvend contact op!

Vraag je vrijblijvende offerte aan bij Group Moerman!

0489 14 62 91
tom@moermantom.be

Group Moerman: zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Vraag nu jouw offerte aan!
  • Zonnepanelen
  • Thuisbatterij
  • Kwalitatieve omvormers
  • Laadpalen
  • Hoog rendement
  • RESCert installateur (premies)
  • Begeleiding van A tot Z
  • Tijdelijke stockage bij verhuis
  • Algemene elektriciteitswerken